اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها
آن دسته از نوجوانان عزیزی که به نجوم علاقه دارند همیشه در پی کسب اطلاعات جالب درباره این علم شگفت انگیز هستند. حالا وقت آن است که در مورد نکات ریز، ولی جالب نجوم بیشتر بدانید.
جالب است بدانید…
جالب است بدانید که ، تنها سیاره قابل حیات در دنیا سیاره زمین است اما در سال 1986 سازمان ناسا اعلام کرد که ممکن است فسیل های ریزی از موجودات زنده در سیاره مریخ یافت شود.
جالب است بدانید که ، ستاره شناسی با نام فرد هویل اعلام کرده که برخی مواد اولیه شیمیایی از فضا به زمین رسیده است.
جالب است بدانید که ، لایه میانی فضا مانند یک بادکنک باد شده است و همین لایه از بدن فضانوردان محافظت می کند.اگر این فشار در لایه میانی فضا وجود نداشت بدن فضانوردان در فضا می جوشید!
جالب است بدانید که، دستکش مخصوص فضانوردی دارای حسگرهایی از جنس پلاستیک سیلیکونی است که به فضانوردان این امکان را می دهد که سر انگشتانشان هنگام لمس اشیا حس داشته باشد!
جالب است بدانید که، معادله درک توسط فضانوردی به نام فرانک درک پیشنهاد شد. در این معادله وی محاسبه کرد که چه تعداد تمدن در کهکشان می تواند زندگی کند. رقم معادله به میلیون ها می رسد!
جالب است بدانید که ، کهکشان راه شیری که درآن زندگی می کنیم یکی از میلیاردها کهشانی است که در فضا وجود دارد!
جالب است بدانید که ، کهکشان راه شیری به سرعت می چرخد و موجب چرخش خورشید می شود. ستارگان اطراف آن نیز با سرعت 100 میلیون کیلومتر در ساعت می چرخند.
جالب است بدانید که ، هر 200 میلیون سال یک بار خورشید به دور کهکشان می چرخد. این سفر به اندازه سرعت 100000سال نوری است!
جالب است بدانید که، درست در وسط اکثر کهکشان ها حفره سیاه عظیمی وجود دارد.
جالب است بدانید که، عمردنیا علی رغم تخمین های مختلف در حدود 15 میلیارد سال محاسبه شده است.