برخی کاربران نوجوان ،اظهار ناراحتی از اعمال خشونت و آزار کرده اند. این مسئله ما را نگران کرد و موجب شد تا با سازمان بهزیستی ارتباط برقرار کنیم. معاونت اجتماعی این سازمان اعلام کرد شماره ی تلفن123 اورژانس اجتماعی مخصوص رفع این مشکل است.
بعد از تماس با شماره تلفن 123 چه اتفاقی می افتد؟
کارشناسان در بسیاری از موارد از پشت تلفن با راهنمایی های مختلف، مشکل را برطرف می کنند و در موارد معدودی نیز با خودروهای خدمات سیار مساله کودک آزاری را پیگیری می کنند.
هنگامی که کودک آزاری محرز می شود در برخی مواقع با حکم دادستانی و در معیت ماموران انتظامی به منزل مورد نظر مراجعه می شود؛ برای برخی ماموریت ها، کارشناسان اورژانس اجتماعی با تیم خدمات سیار مراجعه می کنند.
چه کسانی می توانند با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرند ؟
- زوجین متقاضی طلاق
- افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد
- زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی
- افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند
- کودکان خیابانی
- همسران آزار دیده
- کودکان آزار دیده
- سالمندان آزار دیده
- مبتلایان به اختلال هویت جنسی
- دختران و پسران فراری از منزل
تمامی افرادی که ذکر کردیم و همچنین تمامی افرادی که در شرایط بحرانی قرار دارند می توانند از یاری اورژانس اجتماعی بهره ببرند.
با این شماره می توانند از خدمات سیار اورژانس اجتماعی و نیز دیگر خدمات مراکز این سازمان بهره مند شوند و مطمئن باشند که سازمان بهزیستی تا رفع این مشکل از تلاش و پی گیری باز نمی ایستد.در ضمن لازم به یادآوری است که نوجوانان از تماس تلفنی بیم نداشته باشند و ترس به خود راه ندهند زیرا این سازمان روزانه درگیر این مسئله است و به خوبی می داند که چگونه وارد عمل شود.