بهشت‌هایی در زمین که هنوز بکر باقی مانده‌اند

مجموعه عکسی از زیباترین مناطق بکر دنیا منتشر کردیم که هرگز هیچ تمدن بشری را تجربه نکرده اند.

ونزوئلا- ماتاوی تپوی

بهشت زمین (4)

این کوه که در ونزوئلا واقع شده، 2680 متر ارتفاع دارد و قله آن تخت مانند است. “تپوی” در زبان مردم بومی این منطقه به معنی “خانه خدایان” است.

هاوایی- آبشار هونووها

بهشت زمین (5)

این آبشار دو شاخه با ارتفاع 335 متر در جزیره مائویی قرار دارد. تن ها با استفاده از هلیکوپتر می توان از منظره تماشایی این آبشارها لذت برد.

جنگل های بارانی آمازون

بهشت زمین (6)

جنگل های بارانی آمازون سرشار از مکان های مرموزی است که دسترسی به آن برای گردشگران معمولی غیرممکن است. این جنگل ها اکثر پوشش گیاهی حوزه رودخانه آمازون در 9 کشور آمریکای جنوبی را تشکیل می دهند.

بوتان- گانگخار پوئنسوم

بهشت زمین (7)

این کوه بلندترین کوه کشور بوتان و نیز بلندترین کوه جهان است که تاکنون هیچ کس از آن بالا نرفته و آن را فتح نکرده است. ارتفاع ا
ین کوه 7570 متر است. معنای اسم این کوه “قله سفید سه برادران روحانی” است.

صخره های مرتفع ماداگاسکار

بهشت زمین (8)

این زمین های مرتفع در طی میلیون ها سال به شکل جنگل هایی از میخ های سنگ آهکی به وجود آمده اند.

اقیانوس هند- جزایر کرگلن

بهشت زمین (9)

این مجمع الجزایر در بخش جنوبی اقیانوس هند قرار دارد و از جمله متروک ترین نقاط زمین محسوب می شود، به طوریکه فاصله آن با نزدیک ترین منطقه ای که انسان در آن زندگی می کند 3300 کیلومتر است.

جزایر سنگی در پالائو

بهشت زمین (10)

بهشت زمین (1)

در حدود 250 تا 445 جزیره مرجانی در وسعتی به مساحت 47 کیلومترمربع پراکنده شده اند. این جزایر از سال 2012 به عنوان میراث جهانی در یونیسکو ثبت شده اند. این جزایر در اواسط هزاره دوم قبل از میلاد محل زندگی مردمان باستانی میکرونزی بوده است.

اتیوپی- دالول

بهشت زمین (2)

دالول نام یک کوه آتشفشان و قلمرو اطراف آن در شمال کشور اتیوپی است. گفته می شود این مکان یکی از دورافتاده ترین نقاط جهان است. در این منطقه هیچ جاده ای وجود ندارد و فقط کاروان های شتر برای جمع آوری نمک از آن می گذرند.

اقیانوس آرام- پالمیرا آتول

بهشت زمین (3)

این جزیره در جنوب جزایر هاوایی قرار گرفته است. نزدیک ترین خشکی قاره ای به این جزیره در فاصله 5400 کیلومتری شمال شرقی آن قرار دارد. این جزیره خالی از سکنه است اما جمعیت های موقتی از دانشمندان و محیط زیست شناسان هرزگاهی در آن سکونت داشته اند.

rozanehonline.com

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب
تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد نوجوان‌ها