درختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند

درختان مصنوعی

شهرهای بزرگ دنیا با چالشی عجیب به نام آلودگی هوا مواجه هستند. دیگر اندک فضای سبز باقی‌مانده در شهرها نمی تواند جلوی موج عظیم آلودگی‌ها را بگیرد. به گزارش سازمان جهانی بهداشت، سالانه ۸ میلیون نفر بر اثر آلودگی شهرها جان خود را از دست می‌دهند. پس باید برای این مشکل چاره‌ای اندیشید.دانشمندان برای حل مشکل آلودگی هوا درختان مصنوعی تولید کرده‌اند که می‌تواند آلاینده‌های هوا را تصفیه کرده و هوای تمیز ایجاد کند.

درختان مصنوعی

گروهی از دانشمندان با توجه به آلودگی شدید هوای مکزیکوسیتی، بالاخره موفق شدند رباتی شبیه به درخت اختراع کنند؛ که بتواند در بهبود هوای این شهر کمک بزرگی باشد. این اختراع در نمایشگاه محیط زیست ۲۰۱۸ در بیرمنگام مقام برتر را کسب کرد.

مکزیکو سیتی، یک منطقه شهری گسترده با بیش از 20 میلیون نفرجمعیت است.این شهر مرتباً به خاطر هشدارهای آلودگی هوا تعطیل می شود. آلودگی این شهر به خاطر انتشارگازهای آلوده از پنج میلیون خودروی پایتخت،و صنایع آلاینده آن است.

درختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند| فضای سبز | محیط زیست

این درخت مصنوعی از نوعی میکرو جلبک‌ها برای بهسازی هوا بهره می‌گیرد. این وسیله با شبیه‌سازی کار فتوسنتز در حقیقت آلاینده‌هایی مانند دی‌اکسیدکربن را به اکسیژن خالص تبدیل می‌کند.این درخت مصنوعی می‌تواند در سال ۱۳۱۴۰۰۰۰ متر مکعب از هوای آلوده را تصفیه و پاکسازی کند. یک درخت مصنوعی می‌تواند معادل ۳۶۸ درخت طبیعی اکسیژن تولید و اکسیژن ۲۸۵۰ نفر را تامین کند. در شهرهایی که آلودگی شدیدی دارند، کاشت درختان و رشد آن‌ها بسیار زمان‌بر است اما به راحتی می‌توان این وسیله را در سطح شهر نصب کرد.

محدودیت کاشت درختان واقعی

این درخت هیچ‌گونه زباله‌ای تولید نمی‌کند و از نوعی جلبک بهره می‌گیرد. هرچند که این درختان نمی‌توانند جای درختان طبیعی را بگیرند اما در بهبود وضعیت شهر می‌توانند کمک موثری باشند. تاکنون تعدادی از این درختان ۴ متری در مکزیک، کلمبیا و پاناما نصب و استفاده شده است و امید می‌رود در بسیاری از شهرهای آلوده دنیا از آن استفاده شود.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
جذاب ترین مدل های کیک تولد رنگین کمان

کاشت در ختان محدودیت های زیادی دارد از جمله نیاز به مکانی وسیع که گاهی در سطح شهرها به راحتی یافت نمی شود. همچنین نگهداری ، آبیاری و از همه مهمتر کاشت درختان تا رسیدن به اندازه کافی بسیار زمان بر است. بنابراین ربات های تصفیه هوا خیلی سریعتر می توانند در مکان هایی که مردم پیاده روی می کنند یا به ورزش و دوچرخه سواری می پردازند هوا را تصفیه و سالم سازی کنند. 

درختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند | فضای سبز | محیط زیست
درختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند | فضای سبز | محیط زیست
درختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند | فضای سبز | محیط زیستدرختان مصنوعی که شهرها را نجات می دهند | فضای سبز | محیط زیست

آشنایی با درخت بیدمشک و خواص آن

با ساختار و اجزای درخت آشنا شوید

امتیاز به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *