درمان های خانگی

در طول تاریخ بسیاری از مردم دنیا بر این باور بوده‌اند که شیوه‌های درمانی عجیب و غیرمعمول خانگی در درمان بیماری‌ها کاربرد دارند.

به گزارش نشریه اینترنتی نوجوان ها به نقل از ایسنا، اگرچه برخی از این روش‌ها با استانداردهای مدرن تطابق ندارند و قابل قبول نیستند اما اثرگذاری برخی از این روش‌های درمانی خانگی پذیرفته شده است. تقریبا در تمامی فرهنگ‌ها شیوه‌های شناخته شده درمان خانگی وجود دارد که از نسلی به نسل بعدی منتقل شده است.

سایت لایوساینس در مطلبی به معرفی برخی روش‌های درمان خانگی پرداخته که کاربرد و اثرات قابل قبولی دارند و در برخی موارد روش‌های پزشکی مدرن را به تحسین وا داشته است.

1- ساس و برگ گیاه لوبیا: بر اساس یک نوع شیوه درمان خانگی در بالکان قرار دادن برگ تازه گیاه لوبیا در اطراف محل خواب به از بین رفتن ساس کمک می‌کند. همچنین نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد که برگ گیاه لوبیا با به دام انداختن این حشرات آنها را از بین می‌برد. اکنون محققان به دنبال آن هستند به کمک ساخت نوع مصنوعی برگ‌های لوبیا این حشرات را از بین ببرند تا نیازی به حشره کش‌ها یا برگ طبیعی این گیاه نباشد.

2- عسل: در مصر باستان، چین، هند و آفریقا عسل در درمان انواع بیماری‌ها و آسیب‌ها از جمله زخم‌ها، سوختگی‌ و بریدگی‌ها کاربرد داشته است. اکنون نیز پزشکان از عسل برای بهبود بیماری‌ها کمک می‌گیرند. به طور مثال اگر کودکی که دچار سرفه است ۳۰ دقیقه پیش از زمان خواب عسل بخورد از شدت و دفعات آن کاسته می‌شود. علاوه بر این، ‌قرار دادن عسل روی زخم می‌تواند به درمان سریع‌تر آن کمک کند.

3- سیر: بسیاری از روش‌های درمانی سنتی سیر به عنوان فاکتوری کاملا تاثیرگذار تلقی می‌شود. به طور مثال مردم آمریکا از سیر به عنوان درمانی مفید برای سیاه سرفه استفاده می‌کرده‌اند. همچنین سیر دارای خواص ضد ویروسی، ضد قارچی و آنتی باکتریال است.

4- پیاز: در گذشته این تصور وجود داشته پیاز در درمان بیماری‌ها و عوارضی همچون کورک (جوش بزرگ)، کهیر و تشنج موثر است اما در حقیقت پیاز در درمان امراض ذکر شده نقشی ندارد اما این ماده خوراکی منبع غنی از ویتامین C، ترکیب‌های سولفوریک و فلاوونوئیدها است که به نوبه خود می تواند تاثیر مفید بر بدن داشته باشد.

5- زنجبیل: از زنجبیل برای درمان حالت تهوع در برخی مواقع، دردهای شکمی و دردهای مربوط به دوران قاعدگی استفاده می‌شود. همچنین برخی بررسی‌ها حاکی از آن است که زنجبیل ماده‌ای سالم و موثر برای درمان حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری است.

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها
پیشنهاد نوجوان‌ها