بلندترین برج های جهان در کدام کشورها ساخته شده اند؟ این برج ها چه استفاده ای دارند ؟ چرا انسان ها برج ها ی بلند می سازند؟
ساختمان های بسیار مرتفع را آسمان خراش می نامیم. این ساختمان ها از فولاد ساخته می شوند که هم محکم تر و هم سبکتر از سنگ و آجر هستند. در اواخر سال 1800 میلادی ، هنگامی که تولید فولادرایج شد ، معمارها شروع به استفاده از فولاد در ساختمان سازی کردند و آن را به شکل طویل و نازکی در آوردند که در اصطلاح امروز به آنها تیر آهن گفته می شود.
بعد از مدتی ساختمان ها مرتفع تر شدند و طراحان شروع به استفاده ازلوله های فولادی به جای تیر آهن های سنگین کردند. در برج ها ستون ها حامی و نگه دارنده ساختمان ها هستند. ستون ها از صفحه سخت فولادی تهیه می شوند.مشخص است که قسمت های سبک تر نیاز کم تری به تکیه گاه دارند و به همین دلیل معمارها می توانند برج ها را مرتفع تر بسازند.
بلند ترین برج جهان کدام است؟
زمانی که در ژانویه 2010ساختمان سازی برج خلیفه در دوبی به پایان رسید ، این برج به عنوان بلند ترین ساختمان در دنیا شناخته شد..ساخت آن ۶ سال به طول انجامید و در چهار ژانویه ۲۰۱۰ افتتاح شد. این سازه بتنی ۸۲۸ متر ارتفاع دارد که صدها آپارتمان خصوصی، هتل، یک سالن بدنسازی بزرگ، استخر، رستورانهای متعدد و حتی مسجد را در خود جای داده است.
قبل از آن بلندترین ساختمان دنیا تایپه101 بود.این برج در تایپه ،تایوان قرار دارد.این ساختمان در سال 2003 ساخته شد و ارتفاع آن509 متر است.
بلند ترین برج دوقلو در دنیا برج های پتروناس در کولالامپور مالزی هستند.
بلندترین برج های مخابراتی
برج های مخابراتی علاوه بر این که کار مخابره امواج تلفن و رادیو وتلویزیون را در کلان شهر های دنیا راحت تر می کنند به نوعی نماد آن شهر ویا کشور نیز محسوب می شوند .و برج مخابراتی توکیو با 634 متر ارتفاع بلندترین برج مخابراتی دنیا است
برج میلاد ششمین برج مخابراتی دنیا
برج میلاد در تهران یکی از مرتفع ترین برج های دنیا است و ارتفاع آن 435 متر است.ساخت این برج در سال 2007 به پایان رسید. برج میلاد هم اکنون ششمین برج مرتفع دنیا است. این برج مخابرتی دارای مرکز همایش های بین المللی است. هتل 5 ستاره و مرکز خرید از دیگر امکانات برج میلاد است.
چینی ها، پاریس و برج ایفل راهم کپی کردند