راهکارهای تغذیه‌ای جهت رفع کم خونی!

رفع کم خونی (1)متخصص تغذیه با اشاره راهکارهای تغذیه‌ای جهت رفع کم خونی گفت: افرادی که دچار کم‌خونی بسیار شدید هستند باید علاوه بر مصرف لبنیات و سبزیجات، از مکمل‌های B12 و اسید فولیک استفاده کنند.

سید مرتضی صفوی، در ارتباط با رفع کم خونی از طریق تغذیه مناسب اظهارداشت: هر فردی که دچار کم خونی است و احساس می کند با این مشکل مواجه بوده باید به پزشک مراجعه کند تا ریشه کم خونی در آن رفع شود و سپس درمان مناسب برای آن انجام گیرد چرا که کم خونی ممکن است علل مختلفی داشته باشد.

وی افزود: به طور کلی افرادی که دچار کم‌خونی بسیار شدید هستند باید علاوه بر مصرف لبنیات، سبزیجات، از مکمل‌های B12 و اسید فولیک استفاده کنند. هم چنین مصرف گوشت و تخم‌مرغ می‌تواند مؤثر باشد.

این متخصص تغذیه با اشاره به این که نبود این عنصر، قدرت یادگیری و درک مسائل به شدت پایین می‌آید و بدن توانایی خود را برای انجام کارها از دست می‌دهد، ادامه داد: برای رفع کم خونی توصیه می‌شود،همراه غذا ویتامین C مصرف شود چرا که این ویتامین جذب آهن بدن را بالا می‌برد.

صفوی در مورد میوه مناسب برای افراد دیابتی گفت: افراد دیابتی باید میوه‌هایی مانند طالبی، خربزه، انگور، موز رسیده، انبه را که بسیار شیرین هستند و قند بالایی دارند، با احتیاط مصرف کنند و میوه‌هایی مانند خیار، پرتقال، نارنگی و انواع سیب‌ها که قند پایین‌تری دارند را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی با اشاره به تاثیر قند میوه در افزایش وزن بیان داشت: قند میوه هم ممکن است سبب افزایش وزن در افراد شود و افرادی که اضافه وزن دارند، نباید در در مصرف میوه افراط کنندهمچنین میزان سهم یا واحدمصرف میوه در هر فرد، به طور میانگین 3 واحد میوه است.

این متخصص تغذیه در پایان به خواص ژله اشاره کرد و گفت: پروتیین ژله برای کودکان و نوجوانانی که در دوران رشد هستند، مفید بوده و مصرف آن نیز برای مادران باردار و شیرده مناسب است هم چنین ژله تاثیری بر افزایش وزن ندارد، اما حاوی قند است بنابراین توصیه می‌شود کم تر مصرف شود.

سلامت نیوز

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها
پیشنهاد نوجوان‌ها