قصه های کهن ایرانی
قصه های شاهنامه
نویسنده : آتوسا صالحی
مجموعه ای سه جلدی
از آتوسا صالحی ، شاعر ، نویسنده و مترجم تا امروز بیش از چهل کتاب برای کودکان و نوجوانان منتشر شده است . آخرین مجموعه شعر او « دلم برای تو تنگ است » در سال 2010 یکی از کتاب های منتخب کاتالوگ کلاغ سفید ( کتابخانه مونیخ ) شد و جایزه ی پروین اعتصامی و کتاب تقدیر سال وزارت ارشاد را برایش به ارمغان آورد . مجموعه ی قصه های شاهنامه او اولین بازآفرینی امروزی این افسانه برای نوجوانان بود که با استقبال مخاطبان و منتقدان روبرو شد .
این کتاب شامل داستان هایی درباره ضحاک ، فرزند سیمرغ ، اسفندیار رویین تن ، بیژن و منیژه ، بهرام وگردیه ، گردآفرید ، رستم و سهراب ، سیاوش و … است .
با خواندن این کتاب لحظه های شیرینی را در فضای ادبیات نوجوان تجربه خواهید کرد .
افسانه ی نوجوان
افسانه های مردم دنیا
مجموعه ی 335 قصه ( هانس کریستین آندرسن ، ازوپ ، اسکاروایند ، رودیاردکیپلینگ )
افسانه های مردم دنیا مجموعه ای است از صدها افسانه از زمان های دور و مردمی از رنگ ها و نژادهای گوناگون . افسانه های بعضی از این کتاب ها از منابعی گوناگون جمع آوری و با نثری امروزی بازنویسی شده و سپس به شکل مجموعه ای از افسانه های مردم یک قوم یا کشور ارائه شده است . این افسانه ها برخاسته از کشورهای مختلفی مانند : ژاپن ، ترکمنستان ، آسیای میانه ، ایران ، آفریقا و … است . این مجموعه با تلاش این مترجمین : محمد رضا شمس ، محمد قصاع ، حسین ابراهیمی ، محسن سلیمانی ، مهدی حجوانی و … تهیه شده است .