لامپ نمکی (3)

بیش تر از ۷۰۰۰ جزیره در فیلیپین به برق دسترسی ندارند، از این رو پس از غروب کردن خورشید ساکنین این مناطق به استفاده از لامپ‌های نفتی روی می‌آورند. در عین ارزان بودن، این وسایل خطرات زیادی را برای محیط زیست و سلامت انسان در پی دارند. این مساله در کنار هزینه‌ی بالای روشن نگه داشتن آن ها، به یکی از شرکت‌های آن منطقه انگیزه ارائه‌ یک راه‌ حل بهتر را داده است. لامپ SALt (روشنایی جایگزین پایدار) برای هشت ساعت روشن می‌ماند و فقط نیاز به یک شیشه‌ آب و دو قاشق چایخوری نمک دارد.

لامپ نمکی (2)

Aisa Mijeno، یکی از مهندسین و فعالان محیط زیست، پس از گذراندن زمانی در میان قبایل بومی فیلیپینی به فکر ساخت لامپ SALt افتاد. او در پی جایگزینی لامپ‌های خطرناک نفت سفیدی با وسیله‌ای شد که در مجمع‌الجزایر فیلیپین به وفور یافت می‌شود: آب‌نمک.

لامپ SALt LED متکی بر یک باتری سلولی گالوانی است که در آن محلول الکترولیت مرکب از آب نمکی خالص با دو الکترود در درون خود است. این رویکرد در طراحی‌های باتری برای فانوس‌های LED نیز دیده شده بود و پایه‌ دیدگاه جدید استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر می‌باشد.

لامپ نمکی (4)

درست مانند باتری‌های دیگر، الکترودهای حامل بار، تا ابد پایدار نیستند. طبق گفته‌های گروه سازنده، این لامپ برای مدت هشت ساعت در روز در طول شش ماه قابل استفاده است و سپس آند آن نیاز به تعویض دارد. طبق ادعای آن ها، محصول نهایی می‌تواند قدرت کافی برای شارژ اسمارت‌فون‌ها را از طریق پورت USB تعبیه شده در کناره‌ دستگاه، تامین نماید.

برای شروع، شرکت سازنده در نظر دارد تقریبا ۶۰۰ لامپ را به قبایل بومی فیلیپینی ارسال نماید، اما برنامه‌ فروش کلی آن از اوایل سال ۲۰۱۶ آغاز می‌شود. هنوز قیمتی برای این محصول اعلام نشده است.

samelectricgroup.com

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها
پیشنهاد نوجوان‌ها