مزایای صداقت در زندگی روزانه ما چیست؟

مزایای صداقت در زندگی روزانه ما چیست؟

صداقت چه ارتباطی با سلامت جسمی و روانی دارد؟ اگر از آن دست افرادی هستید که می کوشید بهترین باشید، باید صداقت را مبنای کار خود قرار دهید. صداقت، پلی برای رسیدن به درستی و عزت نفس است، به شما امکان می دهد که به تعیین اهداف حقیقی خود بپردازید، شهامت را در شما تقویت می کند و به شما این قدرت را می دهد که بهترین باشید.

مزایای صداقت

مزایای صداقت

1- صداقت نشاط آور است و آسودگی بسیاری به همراه می آورد. بیان آنچه که واقعا احساس می کنید بسیار عالی است. این کار زنجیره و محدودیت های ترس را در هم می شکند.

2- صداقت موانع را از میان برمی دارد. پنهان سازی احساسات واقعی موجب ایجاد موانع عاطفی می شود که انسان را شکننده می کند. داشتن صداقت در ابتدای هر تعاملی مانع از ایجاد این موانع می شود و رابطه را پاک و بی آلایش نگه می دارد.

3- صداقت، صداقت می آورد. اگر صداقت به یکی از عادات شما تبدیل شود، برای افراد صادق دیگر جذاب خواهید شد و به تدریج خواهید دید که اغلب اطرافیان شما را انسان هایی درستکار و راستگو تشکیل می دهند.

صداقت شما را از دردسر دور نگه می دارد. همه می دانیم که چگونه یک دروغ می تواند ما را در گودالی از فریب ها و دروغ ها گیر بیندازد. پس از همان شروع یک رابطه اصلا سمت دروغ نروید و با صادق بودن امنیت رابطه خود را تامین کنید.

4- صداقت از عوامل شکل گیری روابط است. صداقت با ایجاد ارتباط سالم، افراد را به یکدیگر نزدیک تر می کند و در حقیقت زمینه ساز رابطه ای است که در چارچوب آن هر دو طرف احساس امنیت می کنند زیرا می توانند در تعاملشان خود واقعی شان را نشان دهند.

5- صداقت موجب پرورش شهامت است. شهامت به معنی نترس بودن نیست بلکه به معنای آن است که با وجود ترس، آنچه را که می خواهید و یا ملزم به انجام آن هستید را انجام دهید. بیان آنچه که حقیقتا احساس می کنید شهامت بسیار زیادی می خواهد و اغلب بسیار دشوار است اما نتایج ارزنده ای به همراه خواهد داشت.
اکنون که با برخی از مزایای صداقت آشنا شدید، پرسش های زیر به شما کمک خواهد کرد که دریابید تا چه اندازه برای صداقت ارزش قایلید. گرچه صداقت در تمام انواع ارتباطات مطرح است و بیشتر در هنگام ارتباط ما با دیگران خود را نشان می دهد، شروع آن در ارتباط ما با خودمان است.

مزایای صداقت

1- آیا اعمال شما قابل پیش بینی و متناسب با موقعیت و جایگاه شماست؟

2- آیا شما به وعده های خود پایبند می مانید و از آوردن عذر و بهانه اجتناب می کنید؟

3- آیا شما آدم قابل اعتمادی هستید؟

4- در چه شرایطی دروغ می گویید؟

5- آیا شما مسیولیت اشتباهات خود را به عهده می گیرید؟

6- آیا شما نسبت به انتقاد سازنده واکنش درست نشان می دهید؟

7- آیا همه رفتارهای شما با ارزش هایی که در ظاهر به آن ها پایبند هستید متناسب است؟

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب
تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد نوجوان‌ها