در دوران کودکی، بسیاری از افراد استعدادهای خاص و نابغهای را دارند که ممکن است در آن زمان اهمیت چندانی به آن نداده شود. اما در طول زمان، این استعدادها به صورت رسمی شناخته شده و توسعه یافته و به عنوان یک نابغه شناخته میشوند. این موضوع نشاندهنده این است که ارزش واقعی استعدادهای کودکان را نباید نادیده گرفت و باید به آنها فرصت مناسبی برای رشد و توسعه داد.
استعدادهای کودکان میتواند در حوزههای مختلفی نمایان شود. برخی از کودکان از سنین پایین به علاقه و استعداد خاصی در زمینه هنر یا موسیقی نشان میدهند. در حالی که برخی دیگر از استعدادهای علمی یا ریاضی برخوردار هستند. این استعدادها ممکن است در دوران کودکی به دلایل مختلفی مورد توجه قرار نگیرند، اما با توجه به تواناییها و استعدادهای آنها، میتوان انتظار داشت که در آینده به عنوان یک نابغه شناخته شوند.
بسیاری از نابغهها در دوران کودکی خود با مشکلات و چالشهایی روبرو بودهاند. زیرا جامعه و سیستم آموزشی به درستی قادر به شناسایی و پشتیبانی از استعدادهای آنها نبوده است. اما با وجود این مشکلات، آنها توانستهاند با تلاش و پشتکار خود، استعدادهای خود را توسعه داده و به عنوان یک نابغه شناخته شوند.
با هم به بررسی زندگی چنین نابغه هایی که در کودکی کودن شمرده می شدند؛ بپردازیم
1. آلبرت اینشتین (Albert Einstein) در کودکی دچار بیماری دیسلسیک بود. یعنی معنی و مفهوم کلمات و عبارات را درست تشخیص نمی داد. معلم آلبرت اینشتین او را عقب مانده ذهنی، غیر اجتماعی و همیشه غرق در رویاهای احمقانه توصیف می کرد، ضمنا وی دوبار در امتحانات کنکور دانشگاه پلی تکنیک زوریخ مردود شد!
2. توماس ادیسون (Thomas Alva Edison) که معلمانش از آموزش او در مدرسه عاجز مانده بودند در تمام طول تحصیل کم ترین نمره ها را از درس فیزیک می گرفت. او مدتی از مدرسه اخراج شد و مادرش به او درس می داد. ولی همین شخص بعدها موفق شد بیش از هزار وصد وپنجاه اختراع به جامعه بشریت عرضه کند که بیشتر آنها در زمینه علم فیزیک بوده است!
3. بتهون (Ludwig van Beethoven) معلم او می گفت در طول زندگیش ” اوچیزی یاد نخواهد گرفت ”
4. پیکاسو (Pablo Picasso) یکی از معروفترین نقاشان جهان بدون کمک و حضور پدرش که در زمان امتحانات کنارش می نشست نمی توانست در درس هایش نمره قبولی کسب کند!
5. هیلتون (Conrad Nicholson Hilton) که مالک بیش از 300هتل در سرتاسر دنیاست در دوران کودکی برای گذران زندگی مجبور بود کف سالن ها و هتل ها را طی بکشد!
6. جیمز وات (James Watt) که مخترع ماشین بخار بود فردی کودن توصیفش می کردند!
7. امیل زولا (Émile François Zola) نویسنده بزرگ فرانسوی دانش آموزی تنبل بود که در مدرسه از درس ادبیات معمولا نمره صفر می گرفت!
8. ناپلئون بناپارت (Napoleon Bonaparte) مدرسه خود را با رتبه 42 به عنوان یک دانش آموز غیر ممتاز ترک کرد!
9. لویی پاستور (Louis Pasteur) در مدرسه یک محصل متوسط بود و در دوره لیسانس در درس شیمی بین 22 نفر رتبه 22 را کسب کرد!
اثبات قانون نسبیت توسط آلبرت انیشتین
یک پاسخ
ممنون ! خیلی مطلب جالبی بود !