مردم دنیا با همه تفاوت های شان در مجموع سلیقه های نسبتا یکسانی دارند و این را می شود از برنامه های موبایلی پرطرفدار فهمید. برای مثال این طور نیست که در کل دنیا اپلیکیشن های وضع آب و هوا اول باشند ولی در کشور ما هیچ استقبالی از این برنامه ها صورت نگیرد که برعکس، الان هر کسی که یک گوشی هوشمند دارد، حداقل یک اپلیکیشن پیش بینی وضعیت آب و هوا هم دارد که تازه روی صفحه اول هم هست و کنار ساعت همیشه مورد توجه است.
به جز این مثال، در باقی موارد هم تقریبا یک وحدت رویه وجود دارد و انگار که دغدغه همه آدم ها در تمام کره زمین این روزها بسیار شبیه به هم شده و اگر می خواهید بیش تر از این حس مشترک بدانید، به لیست اپلیکیشن های موبایلی پرطرفدار سال 2016 تا این اواخر نگاهی بیندازید و ببینید چقدر با بقیه جمعیت جهان فصل مشترک و البته app مشترک دارید.
I Weather
پرطرفدارترین برنامه پیش بینی وضعیت آب و هوا و البته احتمالا بهترین آن که روی گوشی بسیاری از مردم دنیا نصب است و قابلیت های زیادی دارد اما مهم ترین ویژگیش در سادگی طراحی، نشان دادن وضع فعلی هوا، پیش بینی آن تا 12 هفته دیگر، رادار و بعضی چیزهای بامزه دیگر است و تازه کاربران می توانند خودشان هم تغییراتی در آن ایجاد کنند و علاوه بر موارد عادی هشدارهای هوای بد را هم دریافت کنند و توسط راداری که در برنامه وجود دارد، از نزدیک شدن توفان ها و گردبادها مطلع شوند.
همان طور که گفته شد، سادگی طراحی این اپلیکیشن مهم ترین ویژگی آن است که به کاربرانش اطلاعات بی خودی نمی دهد و همه چیز را فقط درباره آب و هوا به او می گوید. نسخه رایگان این برنامه تمام این قابلیت ها را دارد و تنها مزیت نسخه پولی آن که 1.99 دلار قیمت دارد، این است که بدون تبلیغات است و پنجره و تب اضافی کنارش وجود ندارد.
Google Apps
باز هم گوگل و گوگلی ها که در جایگاه پرطرفدارهای دنیا قرار دارند. دومین اپلیکیشن پر استفاده اندروید در سال 2016 گوگل درایو بوده که یک حافظه مجازی ابری به اندازه 15 گیگابایت را مفت مسلم به کاربرانش می دهد و این طوری کاربر می تواند کلی فایل را با دیگران به اشتراک بگذارد و تازه اگر کمش بود، حجم اضافی را هم بخرد.
بعد از گوگل درایو، گوگل مپ و برنامه Waze قرار دارند و این دومی یعنی Waze ظاهرا حسابی دل کاربرانش را برده بس که امکانات عجیب و غریب دارد. خود موتور جستجوی گوگل هم که دیگر جای صحبت ندارد و الان تقریبا هرکس بخواهد به دنبال جوبا چیزی باشد، آن را از گوگل می پرسد.
Google Play Music دیگر اپ پرطرفدار گوگلی است که خوراک موزیک بازهاست و البته نسخه پولیش با شارژ ماهانه 9.99 دلار کلی امکانات دارد و به کاربرانش اجازه می دهد به یک آلبوم 35 میلیون قطعه ای از آهنگ های دنیا دسترسی داشته باشند که این تعداد در نسخه رایگان فقط 50 هزارتاست که همین هم خیلی زیاد است. گوش دادن به رادیوی اینترنتی از دیگر ویژگی های این اپلیکیشن است.
LastPass
یک برنامه مدیریت پسوورد که این روزها هرکسی چندین و چندتایش را دارد و همین تعداد بالا باعث می شود در برخی موارد آدم یادش برود که فلان اکانت چه پسوردی داشت یا فلان پسورد برای کدام اکانت بود و یک وقت هایی این مسئله حسابی مشکل ساز شود.
حالا این برنامه که قابلیت نصب روی موبایل را هم پیدا کرده و می تواند بین نسخه های دستکتاپ و موبایلی هماهنگ شود، به کاربرانش این امکان را می دهد که بدون نگرانی از فراموش کردن پسوردهایشان در سایت ها بچرخند و هروقت مشکل داشتند از LastPass کمک بگیرند که همه این رمز عبورها را در خودش ثبت و ضبط کرده است.
علاوه بر این قابلیت، نرم افزار می تواند یک عالم رمز عبور با ضریب امنیتی بالا و غیرقابل هک شدن تولید کند که اختصاصی کاربر است و امکان ندارد مشابهی داشته باشد و همه این ها نشان می دهد که مردم دنیا چقدر به امنیت حساب هایشان دقت دارند که این اپلیکیشن این قدر پرطرفدار شده است.
Pocket
خیلی وقت ها که افراد در حال گشت زنی در اینترنت هستند به موضوعات و مطالبی بر می خورند که برایشان جذاب است اما همان موقع حالش را ندارند بخوانند و بعدا هم ممکن است یادشان برود که آن مورد را کجا پیدا کرده بودند. در چنین مواقعی اپلیکیشن Pocket چاره کار است و وظیفه اش این است که موضوعات مورد علاقه شما را در جایی انبار کند تا هر وقت حال را داشتید بروید سر وقتشان و آن ها را بررسی کنید. کار کردن با این برنامه بسیار ساده است و به خصوص موقع چک کردن صفحات اجتماعی که مطالب در آن ها زیاد و پشت سر هم هستند خیلی به کار می آید. این اپلیکیشن مثل بیش تر اپ های پرطرفدار، رایگان است.
PocketCasts
عده ای هستند که خیلی حوصله خواندن متن را ندارند و ترجیح می دهند همه چیز را به صورت صوتی یا همان پادکست گوش کنند و در جریان اخبار قرار بگیرند. این افراد که تعدادشان هم کم نیست شاید وقت نکنند همه این پادکست ها را همان موقع گوش کنند و برای دانلود آن ها بهترین راه استفاده از اپ Pocket Casts است که نه تنها پادکست های تمام صوتی بلکه نسخه های ویدئویی را هم پشتیبانی و دانلود می کند و از نظر کاربری هم بسیار ساده طراحی شده و گزینه اول دوست داران پادکست برای دانلود است. البته این اپلیکیشن رایگان نیست و قیمتش 3.99 دلار است.
Solid Explorer
پیدا کردن فایل ها توی گوشی و تبلت هایی که پر شده از برنامه ها و فایل و فولدرهای مختلف، کار چندان ساده ای نیست اما Solid Explorer آن را مثل آب خوردن انجام می دهد و تازه این امکان را دارد که در حافظه ابری هم دنبال گمشده شما بگردد و پیدایش کند.
باز هم طراحی ساده حرف اول را می زند و اصلا همین سادگی است که آن را جزء پرطرفدارهای سال 2016 قرار داده است. این اپلیکیشن رایگان نیست و نسخه کاملش 2.99 دلار قیمت دارد، البته یک نسخه آزمایشی 14 روزه هم موجود است که هرکسی استفاده کرده پشیمان نشده و رفته نسخه اصلی را خریده است.
Wunderlist
کسانی که خیلی سرشان شلوغ است معمولا یادشان می رود که چه کاری را باید انجام می دادند و با کی قرار داشتند. حالا که بسیاری دچار این مشکل هستند، پس باید دنبال اپلیکیشنی باشند که نظمی به اوضاعشان بدهد و wunderlist پرطرفدارترین آن هاست. نسخه معمولی این اپلیکیشن فقط حالت یادآوری دارد و حتی می شود ساعت بیرون گذاشتن آشغال ها را هم به آن داد تا بعدا یادآوری کند اما نسخه پولی قابلیت های دیگری دارد که به درد امور پیچیده تر و کارهای پرترافیک می خورد و می توان کلی برنامه را واردش کرد و مطمئن بود هیچ کدام فراموش نخواهد شد. قیمت نسخه کامل، 4.99 دلار برای هر ماه است.
Zedge
بعد از این همه برنامه رسمی و عصاقورت داده نوبت می رسد به آخرین اپلیکیشن پر طرفدار که کاملا جنبه سرگرمی دارد و پر است از تصاویر پس زمینه، آلارم های مختلف و یک عالم گزینه دیگر که جزء جدایی ناپذیر هر گوشی هوشمندی هستند و یک جورهایی به آن هویت می دهند.
Zedge این قابلیت را دارد که به مناسبت های مختلف مثل تعطیلات و اعیاد، آیتم های جدید و گوناگون به شما پیشنهاد بدهد و نگذارد که حوصله کاربرانش سر برود و زنگ موبایلشان تکراری باشد.