چند قابلیت مخفی در ویندوز ۷ و ۸ که از آن ها بی خبرید

ویندوزدر این مطلب قصد داریم به معرفی چند قابلیت مخفی در ویندوز 7 و 8 بپردازیم که اغلب کاربران از آن اطلاع کافی ندارند.

به گزارش نشریه اینترنتی نوجوان ها به نقل از دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران، هنوز هم قابلیت‌ها و ترفندهایی وجود دارند که به صورت کامل مستندسازی نشده‌اند و ممکن است از بعضی از آن‌ها بی‌خبر باشید، در این مطلب به معرفی بخشی از آن ها می پردازیم.

کلیدهای Win+X دسترسی سریع به Windows Mobility Center

تعداد کمی از کاربران ویندوز از این کلید کاربردی استفاده می‌کنند. کافیست با فشردن همزمان دو کلید Win و X به  Windows Mobility Center دسترسی پیدا کنید. این پنجره در دو نسخه ویندوز ۷ و ویستا برای شما نشان داده می‌شود که توسط آن می‌توانید عملیات مهمی مانند تغییر نوع مصرف باتری، بررسی وایرلس دستگاه و … را انجام دهید.

متأسفانه این پنجره در ویندوز ۸ حذف شده است.

ضبط و ذخیره همه کلیک‌ها و کلیدهای فشرده شده برای رفع مشکل

سیستم‌عامل ویندوز دارای قابلیتی به نام Problem Steps Recorder است که می‌توانید آن را تحت نام Record steps or reproduce a problem پیدا کنید.

در ویندوز ۸ کافیست که با باز کردن منوی Start، عبارت Steps Recorder را تایپ کنید. وقتی که این نرم‌افزار را اجرا می‌کنید، شما با یک پنجره بسیار ساده مواجه خواهید شد. کافیست که بر روی Start Record کلیک کنید تا تمامی کارهای شما ضبط و ثبت شوند. در نهایت، یک فایل HTML به صورت ZIP شده در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

 کلید Shift  + چپ کلیک روی برنامه باز در Taskbar

اگر می‌خواهید که یک پنجره دیگر از نرم‌افزاری که فعلاً در حال اجراست را باز کنید، کافیست  کلید Shift را نگه‌داشته، یک کلیک با موس بر روی آن برنامه انجام دهید. خواهید دید که نسخه دیگری از همان برنامه برایتان اجرا می‌شود.

این قابلیت در دو ویندوز ۷ و ۸ قابل اجراست.

اسکرین‌شات سریع از کل صفحه

در ویندوز ۷، ابزاری به نام Windows 7 Snipping Tool وجود دارد که  گرفتن اسکرین‌شات با آن کمی راحت‌تر است. در ویندوز ۸، قابلیت دیگری اضافه شده که تنها با استفاده از کلیدهای ترکیبی Windows + PrintScreen، یک اسکرین‌شات کامل از کل صفحه برای شما گرفته می‌شود و در همان لحظه در پوشه Pictures ذخیره می‌شود.

 File History  در ویندوز ۸

ویندوز ۸ قابلیتی را با نام File history اضافه کرده است که تعداد کمی از کاربران با آن آشنایی دارند. برای استفاده از آن کافیست یک درایو دیسک ‌سخت را به کامپیوتر خود متصل کنید، ویندوز به صورت خودکار شروع به آرشیو کردن فایل‌ها می‌کند.

اما قابلیت بهتری که در File History وجود دارد، ذخیره کردن نسخه‌های تغییر یافته یک فایل است، بدین صورت که اگر در یکی از فایل‌های متنی خود تغییری را به صورت اشتباه انجام دادید و از نسخه قبل پشتیبان ندارید، می‌توانید به وسیله این امکان، نسخه‌های قبل‌تر را ببینید.

برای فعال‌سازی این قابلیت در محیط جستجوی ویندوز ۸، کافیست نام این عبارت را جستجو کرده و آن را روشن نمایید.

امتیاز به این نوشته
شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
ترفند رایانه ای: فایل های از دست رفته را بازیابی کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *