یک مربی پیلاتس گفت: ورزش پیلاتس، بهترین درمان برای بیماران مبتلا به دردهای مفاصل است.
پریچهر صبوری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این رشته ورزشی 13 سال در کشور قدمت دارد و در این سالها ورزشکاران پرشماری استقبال داشتهاند، اظهار کرد: پیلاتس به هیچ عنوان مانع از فعالیت بیماران نمیشود و تمامی افراد بالای 13 سال میتوانند به این ورزش بپردازند.
وی با اشاره به فواید ورزش پیلاتس عنوان کرد: این رشته ورزشی سبب کاهش دردهای مفصلی میشود، افزایش قوای جسمانی، آزادسازی ذهن و فکر انسان از افکار منفی، افزایش تمرکز و در نتیجه افزایش قدرت یادگیری و کاهش درد مهرهها در قسمتهای مختلف بدن مثل کمر و گردن با حرکات ساده پیلاتس ممکن است.
نایب رئیس کمیته پیلاتس همدان اضافه کرد: تمرین پیلاتس سبب کشیدگی اندام میشود ضمن اینکه انعطافپذیری ستون فقرات، ایجاد تعادل، افزایش توان و دامنه حرکتی عضلات و مفاصل، افزایش خجم ریه و ظرفیت تنفسی، تقویت سیستم قلبی- عروقی و خواب بهتر و آرامتر پس از انجام حرکات از مزیتهای این ورزش است.
وی خاطرنشان کرد: کاهش استرس، اضطراب، عصبانیت، رفع خستگی و داشتن زندگی پرنشاط، سفت شدن عضلات شکم و پهلوها، اصلاح وضعیت ایستادن، نشستن و راه رفتن در تمام ردههای سنی و داشتن زندگی فعال و پرنشاط برای سالمندان از دیگر فواید پرداختن به پیلاتس است.
صبوری با تأکید بر اینکه پیلاتس بهترین روش برای پیشگیری از پوکی استخوان است، گفت: کاهش و کنترل وزن، جلوگیری از چاقی و کمک به کاهش وزن از نتایج مطلوب در فعالیت در رشته پیلاتس بوده است.
وی با اشاره به اصول پرداختن به ورزش پیلاتس اظهار کرد: تمرکز، مرکزیت، هماهنگی، انعطافپذیری، تنفس، آرامش، خنثیسازی و تفکیکپذیری هشت اصل این ورزش هستند.
صبوری درباره ورزش پیلاتس در همدان گفت: هماکنون 60 مربی در این رشته ورزشی فعالیت دارند که 59 تن از آنها را بانوان تشکیل میدهند.
وی درباره علت گرایش زیاد بانوان همدانی نسبت به آقایان به رشته پیلاتس گفت: بانوان نسبت به حفظ و زیبایی اندام خود حساستر از آقایان هستند و این ورزش بدون اینکه اندام آنها را از حالت عادی خارج کند، سبب خوشفرم شدن آنها میشود.
پیلاتس یکی از رشتههای پرطرفدار بانوان زیرنظر فدراسیون ورزشهای همگانی کشور فعالیت دارد.