کشف یک منظومه شمسی عجیب توسط ناسا با احتمال وجود حیات

منظومه جدید

ناسا اخیرا چهار سیاره جدید را کشف کرده است که گفته می شود از احتمال بیشتری برای برخورداری از شرایط به وجود آمدن حیات برخوردار هستند.

به گزارش نشریه اینترنتی نوجوان ها به نقل از تابناک، بر این اساس که تلسکوپ قدرتمند این نهاد یعنی تلسکوپ کپلر اخیرا ۱۰۴ سیاره جدید را کشف کرده است که به دور خورشید های خود می گردند اما در میان این همه یکی از این سیستم ها با نام K۲-۷۲ از شرایط بسیار جالب توجهی برخوردار است.

در مجموع چهار سیاره به دور این ستاره می چرخند که برخی از آن ها شرایطی بسیار شبیه به شرایط زمین دارند. ناسا در یک بیانیه در همین مورد گفته است: احتمال این که حیات در دل سیاره ای که به دور این ستاره می چرخد وجود داشته باشد را نمی توان رد کرد و نادیده گرفت.

این چهار سیاره به شکلی باور نکردنی بسیار نزدیک به ستاره خود می چرخند که احتمالا اگر حیاتی نیز بر روی آن ها وجود داشته باشد در شرایط عادی باید سوزانده شده و از میان رفته باشد اما به شکلی عجیب و جالب توجه ستاره این چهار سیاره بسیار کم رمق تر و تاریک تر از خورشید ما است که این احتمال را به وجود می آورد که این سیاره ها از میزان تشعشعاتی برابر با کره زمین برخوردار باشند. معنی همه این ها این است که حیات بر روی این سیاره ها می تواند شکل بگیرد.

این چهار سیاره ۲۰ تا ۵۰ درصد بزرگتر از زمین هستند و از ۵.۵ تا ۲۴ روز طول می کشد تا به دور خورشید خود بگردند.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
پنـج دلیـل خـوب برای مصـرف تـخم مـرغ

دانشمندان برای رصد این گونه از سیارات که به دور ستاره های خود می چرخند و نام آن ها اگزوپلانت است، از افکت های مختلف برای از بین بردن نور شدید ستارگان در هنگام رصد آن ها استفاده می کنند. بعد از رصد این سیاره ها بررسی شرایط آن ها به ویژه شرایط جوی آن ها در دستور کار قرار می گیرد تا در مورد وجود حیات در آن ها اظهار نظر شود.

امتیاز به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *