کند شدن سرعت گرمایش جهانی با کمک مورچه ها

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها

ant-nojavanha (1)مورچه ها سرعت واکنش های معدنی  را با جذب دی اکسید کربن به طور چشمگیری کاهش می دهند. آن ها مانند سربازانی می توانند یکپارچه با تغییرات آب و هوایی مبارزه کنند !!

اگر بدانید می توان اتاقکی آجری در حیاط خلوت خانه ساخت که گاز دی اکسید کربن را خنثی کند و جا برای هوای تازه باز شود، آیا این کار را انجام می دهید؟

در یکی از تست هایی که دُرن انجام داد، یکی از چندین گونه مورچه قرمز پیدا شد که می توانست 335 بار قدرت جذب دی اکسید کربن را در سنگ ها افزایش دهد.

 

ant-nojavanha (2)رونالد دُرن استاد جغرافیا در دانشگاه ایالتی آریزونا می باشد. او ابتدا حصاری از آجرهای قدیمی را برای اسکان مورچه ها و انجام آزمایش در نظر گرفت اما بعد به این نتیجه رسید که برای زندگی کولونی مورچه ها می توان از روکش کلسیم یا منیزیم بر روی انواع آجر استفاده کرد. شاید این ایده کمی عجیب و غریب به نظر برسد اما پروفسور درن می گوید: بزودی مردم برای جذب CO2 به منظور محدود کردن گاز در جو و کمک به کنترل اثرات گرمایش جهانی از نسخه پیشنهادی او با کمک مورچه ها استفاده خواهند کرد.

CO2 گازی است که از طریق فعالیت های انسانی تولید شده و از زمان انقلاب صنعتی بسیار افزایش یافته است. افزایش حجم این گاز به گرم شدن بیش تر کره زمین منجر شده است. 

 

ant-nojavanha (3)در پاسخ به این مطالعه دیوید شوارتزمن استاد بازنشسته دانشگاه هوارد پس از بررسی هایش گفت: یک جا جمع کردن کولونی مورچه ها برای جذب گاز CO2 از جو زمین مؤثر خواهد بود. البته گفتنی است که این محققان هر دو به این نتیجه رسیده اند که وجود مورچه ها برای همیشه لازم نیست زیرا زمانی که دریابند چه ترشح خاص یا ترکیبی از ترشحات از غدد مورچه باعث این فعالیت می شود بالقوه می توان به مقدار زیاد از آن ترکیب تولید کرد.

 

چرا سنگ هادی اکسید کربن(CO2) را جذب می کنند؟

سنگ های حاوی کلسیم و منیزیم به طور طبیعی دی اکسید کربن را جذب کرده و تبدیل به سنگ آهک های غنی از کربن می شوند. این جذب CO2 توسط سنگ ها در مدت زمان بسیار طولانی اتفاق می افتد و زمین شناسان بر این اعتقادند که این واکنش احتمالا” برای متعادل نگه داشتن سطح دی اکسید کربن جو کره زمین و جلوگیری از افزایش بیش از حد حرارت و ایجاد شرایط مساعد برای زندگی می باشد.

 

 

 

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها
پیشنهاد نوجوان‌ها