۱۰ مرکز بزرگ تولید قهوه در جهان

10 مرکز بزرگ تولید قهوه در جهان

تولید قهوه یکی از فعالیت‌های مهم در صنایع غذایی است که در سراسر جهان انجام می‌شود. قهوه یکی از محصولات محبوب و پرطرفدار است که از دانه‌های قهوه تهیه می‌شود و مصرف گسترده‌ای در بین مردم دارد. فرایند تولید قهوه شامل چند مرحله مختلف است که نیازمند دقت و دانش فنی خاصی است. در این مقاله به بررسی فرایند تولید قهوه، انواع دانه‌های قهوه، مراحل فرایند تولید و نگاهی به بازار قهوه خواهیم پرداخت.

مراحل فرایند تولید

فرایند تولید قهوه شامل چند مرحله اصلی است که شامل رشد و برداشت، خشک کردن، تخمیر، پالپ کردن و سپس بسته‌بندی است. در هر یک از این مراحل نقش فنیک‌ها و دانش کشاورزان و تولیدکنندگان بسیار مؤثر است. به عنوان مثال، در مرحله خشک کردن دانه‌های قهوه، نحوه خشک شدن و دمای مناسب بسیار حائز اهمیت است تا دانه‌ها از دست دادن رطوبت زیاد یا کم جلوگیری شود.

بازار قهوه

با توجه به اینکه قهوه یکی از محصولات پرطرفدار و پرمصرف است، بازار قهوه همواره پررونق بوده و تأثیرات زیادی بر اقتصاد جهانی دارد. تولید کنندگان قهوه در تلاش هستند تا با استفاده از فناوری‌های نوین و بهینه سازی فرآیندهای تولید، محصولات با کیفیت و باارزش بالا تولید کنند. همچنین، با تبلور فضای بازارگرم قهوه، رقابت بین برندهای مختلف وارد فضای جذابی شده است.

10 مرکز بزرگ تولید قهوه در جهان

گواتمالا – تولید سالانه   تن:204،000

تولید قهوه یکی از مهم ترین عوامل اقتصاد گواتمالا است. تولید این محصول از اواسط قرن 19 میلادی در این کشور آغاز شده است.

مکزیک – تولید سالانه    تن:234،000

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
معرفی 5 کتاب تقویت هوش هیجانی در کودکان

کشور مکزیک جزو 8 کشور بزرگ تولید کننده قهوه است .این محصول در مناطق ساحلی این کشور به خوبی رشد می کند

تولید قهوه

اوگاندا – تولید سالانه    تن:288،000

قهوه در اوگاندا نقش مهمی در محصولات صادراتی دارد؛ اما به خاطر مشکلات امنیتی میزان صادرات به اندازه کافی نیست . بخشی از این محصول به کشور های همسایه قاچاق می شود.

هند – تولید سالانه      تن:348،000

هند دراز دیر باز در  سه منطقه به شکل سنتی به کاشت و تولید قهوه مشغول بوده است؛ اما اکنون بخش هایی دیگر از هند به این محصول روی آورده اند.

هندوراس – تولید سالانه  تن:348،000

کشت قهوه از سال های پایانی قرن نوزده در این کشور آغاز شد و مزارع قهوه از همان زمان در هندوراس وجود دارد.

 

مراحل تولید قهوه

اتیوپی – تولید سالانه   تن:384،000

قهوه معروف عربی در این کشور کشت می شود. کشت قهوه یک کشت سنتی در این کشور است و 3 در صد از تولید قهوه جهان در اتیوپی است.

اندونزی – تولید سالانه  تن:660،000

کشت قهوه در اندونزی با سابقه استعمار در این کشور همراه است؛ اما نقش مهمی را در رشد اقتصادی این کشور ایفا نموده است مزارع قهوه متعددی در نزدیکی  خط استوا و یا مناطق کوهستانی ایجاد شده است.

کلمبیا – تولید سالانه  تن:810،000

قهوه کلمبیا به خاطر طعم ملایم و مطبوعی که دارد به شهرت جهانی رسیده است .این کشور سومین کشور بزرگ تولید کننده قهوه در جهان است.

تولید قهوه

ویتنام – تولید سالانه   تن: 1650000

کشت  قهوه در ویتنام از ابتدای قرن 20 مهم ترین منبع درآمد این کشور است .برای اولین بار فرانسویان قهوه را به این کشور وارد کردند و با گسترش مزارع به عامل عمده اقتصادی این کشور بدل شده است.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
۸ مورد از پردرآمدترین شغل های مهندسی کدامند؟

برزیل – تولید سالانه  تن: 2592000

یک سوم کل قهوه جهان در برزیل تولید می شود. این کشور بزرگ ترین تولید کننده قهوه در جهان است وضعیت مناسب آب و هوایی باعث گسترش مزارع قهوه در این کشور شده است.

 

نقاشی با قهوه های ریخته شده

امتیاز به این نوشته

2 thoughts on “۱۰ مرکز بزرگ تولید قهوه در جهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *