۱۳ فرمان طلایی برای داشتن ثروتی به نام آرامش

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان‌ها

مقالات

همه چیز به خود ما بستگی دارد… به رهایی و گستردگی فکر و ذهن ما!!!

تمرین کنیم تا موفق شویم.

به افسردگی، ترس و نگرانی اجازه ی ورود به ذهن و زندگیمان را ندهیم.

آرامش و شادیتان، پیوسته پایدار

دوستان! بیایید این دو فرد را با هم مقایسه کنیم.

فردی مهربان، همراه با چهره ی شاداب، لباسی پاکیزه و ظاهری مرتب و آراسته در حالی که به سمت شما می آید و با لبخندی صمیمانه با شما سلام و احوال پرسی می کند.

و اما نفر دوم… فردی عصبانی، ناراحت، اخمو، با لباس هایی نامرتب و ظاهری ژولیده در حالی که با خشم و اضطراب با اطرافیان صحبت و برخورد می کند.

همه خواهان برقراری ارتباط با افرادی هستند که آرامش را به آن ها انتقال داده و حس خوبی را القاء می کنند. محبت، آرامش، لبخند، احترام و پاکیزگی، دوستانی جدایی ناپذیرند و گنجینه های با ارزش قدرت و توانمندی محسوب می شوند.

1. سکوت (خود اندیشی): گاهی سکوت کنیم و خود را بررسی کنیم و محک بزنیم، رفتار، طرز برخورد با اطرافیان، طرز صحبت کردن، حتی نحوه ی نشستن و راه رفتن، لباس پوشیدن. در این صورت می توانیم به سوی بهتر شدن تغییر کنیم. تخیلات ذهنی آرام بخش در این زمینه به ما کمک می کنند.
2. برنامه ریزی، نظم و ترتیب و هدفمندی در کارها: نظم و برنامه ریزی در امور جزئی مانند مرتب کردن وسایل شخصی تا هدفمندی در امور کلی و آینده نگری برایمان آرامش و رضایت را به ارمغان می آورد. این امر باعث راحت تر و روان تر شدن کارها و در نتیجه موفقیت و پیشرفت در امور زندگی می شود.
3. لذت بردن از کاری که مسئولیتش را پذیرفته ایم: تمرکز در مورد کاری که همان لحظه در حال انجام دادن آن هستیم باعث تجربه کردن احساس رضایت و آرامش می شود، به عنوان مثال: اگر غذا می خوریم، مزه ی غذا را حس کنیم، اگر در پارک هستیم با دقت به درختان و فضای پارک نگاه کنیم و لذت آن لحظه را حس کنیم. اگر در حال کمک کردن به والدین هستیم، به کارمان تمرکز کافی داشته و احساس رضایتمندی را تجربه کنیم.
4. گردش، ورزش: طبیعت گردی و پیاده روی باعث فعال شدن تفکر و احساس آرامش در ما می شود.
5. ارتباط اجتماعی مؤثر و مثبت: لبخند، شوخ طبعی و ایجاد شادی، باعث تبادل انرژی و احساس مثبت در افراد می شود. درک احساس بهتر با روابط بهتر، پویایی ارتباط و ادب و احترام را حاصل می شود.

روانشناسی

6. پاکیزگی، آراستگی و استحمام: نظافت، ظاهر آراسته و رعایت بهداشت، باعث تأثیر مثبت در مورد اطرافیان و حس خوب نسبت به خودمان می شود.
7. دعا و عقاید معنوی: یاد خدا و شکرگزاری از نعمت های که پروردگار به ما عطا فرموده است باعث آرامش دل هاست. پس باید قدرشناس این نعمت ها باشیم.
8. نوشتن و بیان احساسات یا ثبت لحظات زیبای زندگی: عکس، فیلم، و حتی نگاه کردن به تصاویر زیبا و آرامش بخش مانند دریا، طبیعت، کودکان و….
9. موسیقی: گوش دادن به موسیقی های مثبت و گاهی نیز آرام، تأثیر خوبی بر ذهن و روان ما دارد.

10. انعطاف پذیری و تعادل: عدم زیاده روی و افراط و تفریط و در نظر گرفتن شرایط متعادل در هر کاری و همچنین انعطاف پذیری و درک دیگران باعث عدم اضطراب و آرامش فکری ما می شود.

11. تغذیه: استفاده از میوه جات، سبزیجات و لبنیات را پیوسته و روزانه در برنامه ی غذایی خود داشته باشیم. همچنین آب و نوشیدنی های طبیعی در کمک به آرامش بیش تر، بسیار یاری رسان است.

12. بازی و برنامه تفریحی در کنار افرادی که با آن ها احساس خوبی داریم.

13. مطالعه کنیم و مثبت اندیش باشیم: خواندن چند صفحه کتاب روح بخش و زیبا و همچنین دیدگاه مثبت به زندگی، اثر روانی فراوانی را در طول روز برای ما مهیا می کند.

تهیه شده توسط تحریریه                                                         

امتیاز به این نوشته
مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
لینک کوتاه این مطلب

8 پاسخ

  1. باسلام وخسته نباشید کارتون عالیه انشالله همیشه موفق باشید.ولی یک چیز دیگه خواستم بیان کنم که بازم ارامش روبوجودمیاره .داشتن نیت خیر وکمک کردن به دیگران(خانواده.دوستان.اطرافیان.جامعه)

  2. سلام.

    به خاطر مطالب اموزنده و زیباتون از شما ممنونم.امیدوارم در کارتان همیشه موفق باشید.گاهی همین نوشته ها معجزه می کنند….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات
جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها
پیشنهاد نوجوان‌ها