اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که افراد نابینا چگونه زندگی می کنند. مطمئنا آن ها از زندگی خود چندان لذتی نمی برند. آرتور یک فرد نابینایی بود که مشکلات خود را با مشاورین متفاوت در میان می گذاشت تا شاید فردی بتواند او را برای زندگی بهتر راهنمایی کند. دکتر ادوارد مک نود یکی از استادان دانشگاه در انگلستان وقتی ماجراهای آرتور را شنید تحقیقات خود را برای کشف یک راه حل مناسب آغار کرد و در سال 2010 یک تیم تحقیقاتی که متشکل از ملیت های متفاوت بود تحقیقات خود را آغاز کردند و دست به ساخت رباتی زدند که جایگزین چشم از دست رفته انسان شود.
شاید شما فکر کنید که این چشم کاملا شبیه چشم انسان کار می کند اما باید بگویم خیر این چشم فقط قادر به تشخیص اشیا به صورت یک نور است نه این که بتواند آن ها را به صورت واضح نمایش دهد. در سال 2011 شرکت bionic یکی از تولید کننده های بزرگ اجزای بدن انسان که آن ها را از جنس های متفاوت می سازند و هم چنین به صورت سفارشی آماده می کردند؛ پس از به اتمام رسیدن تحقیقات تیم تحقیقاتی تصمیم بر این شد که این گونه چشم را با تکنولوژی ربات ایجاد کنند و پس از ساخت اولین چشم آن را بر روی چندین فرد متفاوت امتحان کردند و نتیجه خوبی حاصل شد.
روند کار این چشم بدین صورت است که دارای الکترودهایی می باشد که وقتی در کاسه چشم قرار می گیرند با اعصاب چشم ارتباط بر قرار می کنند و به همین علت است که می توانند سایه هایی یا هاله هایی از نور را تشخیص دهند؛ بنابراین چشم رباتی در بسیاری از مواقع می تواند جایگزین خوبی برای چشم از دست رفته افراد باشد اما باید این نکته را در نظر بگیرند که این چشم رباتی نمی تواند مانند چشم معمولی کار کند و از طرفی زیبایی آن چشم را نیز ندارد. اما می توان گفت برای افرادی که دوست دارند حداقل از محیط خود هاله ایی نیز ببینند بسیار عالی است.